Deze pagina ondersteunt uw browser slechts in beperkte mate. Moet u een modernere browser installeren (bijvoorbeeld Edge, Chrome, Safari of Firefox).

Winkelmand

Je winkelmand is leeg

Doorgaan met winkelen

Spaghetti met zeevruchten

Ben je een liefhebber van de Italiaanse keuken, en ben je ook nog is een liefhebber van vis?
Bekijk dan snel dit heerlijke recept.

Benodigdheden:

  • Zeevruchten van Meat & Eat
  • Spaghetti
  • 2 tenen knoflook
  • Peterselie
  • 7 eetlepels olijfolie
  • Mespuntje chilipeper
  • Peper en zout
  • Citroen

Bereidingswijze:

Stop de zak zeevruchten voor een halfuur in koud water zodat het gaat ontdooien. Begin alvast met de spaghetti koken en snijd ondertussen de 2 tenen knoflook in kleine stukjes. Bak de klein gesneden stukjes knoflook in een pan met olijfolie, voeg er vervolgens de zak zeevruchten bij. Breng de zeevruchten op smaak met peper en zout.

Voeg de spaghetti en de zeevruchten samen, en mix het tot een geheel. Serveer het op een bord, met daarboven op een schuifje citroen, en wat stukjes peterselie.

Geniet van een heerlijke zeevruchten spaghetti.

Hope to meat you soon!