Deze pagina ondersteunt uw browser slechts in beperkte mate. Moet u een modernere browser installeren (bijvoorbeeld Edge, Chrome, Safari of Firefox).

Winkelmand

Je winkelmand is leeg

Doorgaan met winkelen

Shoarma wrap

Ingrediënten voor de shoarma:

  • 500 gram Lamsshoarma van Meat&Eat
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 3 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 2 theelepels paprikapoeder
  • 1 theelepel komijnpoeder
  • 1 theelepel kurkuma
  • 1 theelepel korianderpoeder
  • 1/2 theelepel kaneel
  • 1/2 theelepel chilipoeder (naar smaak, optioneel)
  • Zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
  • Verse citroensap (van 1 citroen)

Voor de wraps:

  • Tortillawraps
  • Knoflooksaus
  • Gesneden sla, tomaten, komkommer
  • Geraspte kaas (optioneel)
  • Sambal of andere sauzen naar keuze

Bereidingswijze:

  1. Marineer het vlees: Meng in een kom de olijfolie, fijngehakte knoflook, paprikapoeder, komijn, kurkuma, koriander, kaneel, chilipoeder (indien gewenst), zout, peper en citroensap. Marineer de Lamsshoarma in deze kruidenmix en laat ze minstens 30 minuten tot een paar uur marineren in de koelkast.
  2. Bak de shoarma: Verhit een pan op middelhoog vuur en bak de gemarineerde vlees tot ze gaar en goudbruin zijn.
  3. Bereid de wraps: Verwarm de tortillawraps kort in een droge pan of magnetron.
  4. Vul de wraps met de gebakken shoarma, voeg de gesneden sla, tomaten, komkommer toe en eventueel geraspte kaas.
  5. Voeg naar wens knoflooksaus, sambal of andere sauzen toe voor extra smaak.

Rol de wraps op en geniet van deze smakelijke shoarma wraps! Ze zijn perfect voor een snelle en heerlijke maaltijd.

  Bestel de overheerlijke Lamsshoarma door hierop te klikken