Deze pagina ondersteunt uw browser slechts in beperkte mate. Moet u een modernere browser installeren (bijvoorbeeld Edge, Chrome, Safari of Firefox).

Winkelmand

Je winkelmand is leeg

Doorgaan met winkelen

Romige Kalfpoulet Curry

Ingrediënten:
  • 500 g Kalfspoulet in blokjes gesneden
  • 2 el plantaardige olie
  • 1 ui, fijngehakt
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 el geraspte gember
  • 2 el currypasta (naar smaak)
  • 400 ml kokosmelk
  • 2 grote tomaten, in blokjes gesneden
  • 1 rode paprika, in blokjes gesneden
  • 1 courgette, in blokjes gesneden
  • Zout en peper naar smaak
  • Verse koriander, fijngehakt (optioneel)
Instructies:
  1. Verhit de plantaardige olie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui, knoflook en gember toe en bak tot ze zacht zijn en geurig.
  2. Voeg de kalfspoulet toe aan de pan en bak tot het vlees aan alle kanten bruin is.
  3. Voeg de currypasta toe en bak kort mee tot het aroma vrijkomt.
  4. Giet de kokosmelk erbij en roer goed door. Breng aan de kook.
  5. Voeg de blokjes tomaat, rode paprika en courgette toe. Laat sudderen op laag vuur tot de groenten zacht zijn en het vlees gaar is, ongeveer 20-25 minuten.
  6. Breng de curry op smaak met zout en peper. Garneer met verse koriander voor het serveren.

Serveer de romige kalfspoulet curry met gestoomde rijst of vers naanbrood voor een heerlijke en smaakvolle maaltijd.

Bestel de heerlijke Kalfpoulet Blokjes door hier te klikken