Ingrediënten
- 4 Angus burgers
- 4 (brioche) bollen
- 1 tomaat
- 1 rode ui
- 100 gram rucola
Voordat we de burger gaan bakken, snijden we de (rode) ui in hele of halve ringen (afhankelijk van voorkeur).
De tomaten snijden we in mooie dunne plakken. Nu gaan we verder met de burger zelf. Deze bereiden we heet en snel in de pan of op de BBQ. Zorg ervoor dat je burger op kamertemperatuur is en dep deze voor het bakken goed droog.
Bak of grill de burgers gedurende 3 tot maximaal 4 minuten per kant. Snijd de brioche bollen open en grill deze in de tussentijd mooi goud bruin van binnen. Als je dit tegelijk doet met het bakken van de burgers is alles tegelijk klaar en zullen de brioche bollen nog lekker knapperig zijn.
Bouw vervolgens de hamburger op!
We doen dit als volgt: knapperige rucola, plakjes tomaat, de angus burger, uien ringen en vervolgens een sausje naar keuze en dan natuurlijk de deksel van het broodje! Deze burger is een ware smaaksensatie.
eet smakelijk & happy to meat you soon!