Wil je heerlijk koken, dat doe je samen met Meat & Eat!
Bekijk snel het recept van de heerlijke mediterrane zalm met groentes uit de oven hieronder.
Benodigdheden:
- 2 zalmfilets
- 1 courgette
- 250 gram sperziebonen
- 150 gram cherry tomaten
- 1 rode ui
- 1 citroen
- 5 eetlepels olijfolie
- 3 theelepels Italiaanse kruiden
- Theelepel zeezout
- Peper en zout
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de courgette in plakjes, de rode ui in kleine stukken, en halveer de cherry tomaten. Verdeel het in een ovenschaal met drie eetlepels olijfolie, strooi er peper zout, en Italiaanse kruiden overheen. Leg de ovenschaal voor 10 minuten in de oven.
Was ondertussen de sperziebonen, snijd de onder- en bovenkant ervan af. Besmeer de sperziebonen met olijfolie en strooi er zeezout overheen.
Na 10 minuten haal je de ovenschaal uit de oven, leg de meat & eat zalm op de groentes en leg de sperziebonen eromheen. Bestrooi nog een beetje olijfolie, zout, en peper over de ovenschaal heen. De ovenschaal moet voor nog ongeveer 15 a 20 minuten in de oven. Als de zalm gaar is en de groenten zacht zijn is het klaar.
Hope to meat you soon!