Deze pagina ondersteunt uw browser slechts in beperkte mate. Moet u een modernere browser installeren (bijvoorbeeld Edge, Chrome, Safari of Firefox).

Winkelmand

Je winkelmand is leeg

Doorgaan met winkelen

Kogelbiefstuk met Champignonsaus en Aardappelpuree

 

Voor de liefhebbers van klassieke elegantie is hier Biefstuk met Champignonsaus en Aardappelpuree. De malse biefstuk wordt overgoten met een romige champignonsaus, geserveerd naast zijdezachte aardappelpuree. Een tijdloos comfortgerecht met een vleugje luxe.

Ingrediënten:

  • kogelbiefstuk biefstuk Van MeatenEat
  • 250 g champignons, in plakjes
  • 1 ui, fijngesneden
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 200 ml runderbouillon
  • 100 ml room
  • 2 eetlepels boter
  • Verse peterselie, fijngehakt (voor garnering)
  • Zout en peper naar smaak
  • Aardappelen voor puree
  • Melk en boter voor de aardappelpuree

Bereidingswijze:

  1. Bestrooi de biefstuk met zout en peper. Verhit een eetlepel boter in een pan op hoog vuur en bak de biefstukken naar gewenste gaarheid. Laat ze rusten terwijl je de saus maakt.
  2. In dezelfde pan voeg je nog een eetlepel boter toe. Bak de fijngesneden ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg de plakjes champignons toe en bak tot ze goudbruin zijn.
  3. Giet de runderbouillon erbij en laat het geheel sudderen tot de bouillon is verminderd. Voeg de room toe en laat de saus indikken. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Kook de aardappelen tot ze gaar zijn. Maak er puree van met een scheutje melk, een klontje boter, zout en peper.
  5. Serveer de biefstuk op een bedje van aardappelpuree en overgiet royaal met de champignonsaus.
  6. Garneer het gerecht met verse peterselie voor een kleurrijke en smaakvolle finishing touch.
  7. Geniet van je Biefstuk met Champignonsaus en Aardappelpuree! De malse biefstuk en romige saus maken dit gerecht tot een heerlijk verwennende maaltijd.

Bestel de overheerlijke Runder kogelbiefstuk door hierop te klikken