Deze pagina ondersteunt uw browser slechts in beperkte mate. Moet u een modernere browser installeren (bijvoorbeeld Edge, Chrome, Safari of Firefox).

Winkelmand

Je winkelmand is leeg

Doorgaan met winkelen

Gourmet inspiratie (december special)

Wil jij ook de Winterse gezelligheid in huis met je naasten? Lees dan verder over de gourmet tip van Meat & Eat!

Aantal personen: voor 4/6 personen
Voorbereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten

  • Gourmetpakket van Meat & Eat (deze zijn al samengesteld voor het gourmet)

En anders:

  • 4/6 Angus burgers
  • 4/6 Merguez worstjes
  • Biefstuk (in stukjes)
  • Raclette kaas
  • Aardappeltjes
  • Courgette/ aubergine plakjes
  • Reepjes ui
  • Kwarteluitjes
  • Champignons
  • Paprika 
  • komkommer
  • Kleine tomaatjes
  • Zalm/ Tonijn en/of Garnalen
  • Verse truffel
  • olijfolie/ roomboter
  • Peper/ zout
  • Voor toetjes: bolletje ijs + rijpe banaan of ananas

Instructies

  1. Zorg dat het vlees al op kamertempratuur is
  2. Maak je gourmetstel / pannetjes schoon
  3. Dek de tafel en zet alles op zijn plek
  4. Maak de sausjes naar keuze van te voren en bewaar deze van te voren in de koelkast
  5. Kook de aardappelen gaar
  6. Snijd alle groente is stukjes
  7. Snijd de vlees & vis in plakjes
  8. Staat alles klaar voor het gourmet?
  9. Zet de gourmetstel aan
  10. Vergeet vis & vlees niet te scheiden i.v.m. smaak 
  11. Eetsmakelijk maar geniet vooral
  12. Tijd voor een heerlijke toetje

Zo simpel maar zo gezellig!

Gourmetten doe je samen met Meat & Eat.

Happy to meat you soon.