Recepten

Honing-Mosterd Zalm met Groenten

Ingrediënten: Voor de zalmfilet: 4 Verse Zalmfilets (ongeveer 150-200 g elk) 2 el olijfolie Zout en peper naar smaak Voor de honing-mosterd glazuur: 3 el honing 2 el Dijonmosterd 1 el grove mosterd 1 tl sojasaus 1 teentje knoflook, fijngehakt...

Pittige Calamares met Aioli Dip

Ingrediënten: Voor de Calamares: 500 g Calamares van Meat en eat 1 kopje bloem 1 tl paprikapoeder 1/2 tl cayennepeper (optioneel, voor extra pit) 1/2 tl zout 1/2 tl zwarte peper 1/2 tl knoflookpoeder Plantaardige olie om te frituren 1...

Heerlijke Vis Tajine

Vis Tajine met Tomaat en PaprikaIngrediënten:  600 g witte visfilet, of zeevruchtenmix, in stukken gesneden  2 uien, gesnipperd  3 teentjes knoflook, fijngehakt  2 grote tomaten, in blokjes gesneden  1 rode paprika, in reepjes gesneden  1 gele paprika, in reepjes gesneden...

Gourmet inspiratie (december special)

Wil jij ook de Winterse gezelligheid in huis met je naasten? Lees dan verder over de gourmet tip van Meat & Eat! Aantal personen: voor 4/6 personenVoorbereidingstijd: 30 minuten Ingrediënten Gourmetpakket van Meat & Eat (deze zijn al samengesteld voor...

Overheerlijke gemarineerde Garnalen

Door een marinade krijgen garnalen een heerlijke smaak. Een marinade maken is erg simpel. Hieronder staat ons eigen recept voor een overheerlijke marinade. Benodigdheden voor 500 gram garnalen500 gram vannamei garnalen4 eetlepels olijfolie1.5 eetlepel honing1.5 eetlepel sojasaus1 theelepel geraspte limoenschil2...